BeriVita Afhaal- en Verkooppunt in Heeswijk-Dinther

Vanaf 2024 kunt u uw bestelling afhalen en verkopen we enkele producten in een fysieke winkel. Hiervoor werken we samen met Stichting Vinylplaatjes. Deze stichting heeft een platenwinkel in Heeswijk-Dinther. Een kleine selectie van onze producten is daar direct te koop. Daarnaast kunt u hier uw bestellingen binnen 24 uur afhalen. Nadat u heeft besteld en betaald op onze site (www.berivita.com). Uiteraard kunt alleen afhalen tijdens de openingstijden van deze winkel.

Hoe werkt het afhalen?

Wilt u uw bestelling afhalen, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen tijdens het bestellen. U mag ons ook altijd mailen (info@berivita.com) of bellen indien u wilt afhalen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk klaar ligt. In de winkel kunt u uw bestelling van BeriVita niet afrekenen.

Het adres:

Plein 1969 11b
5473 CA Heeswijk-Dinther

Normaal gesproken ruime, onbetaalde parkeergelegenheid.

De openingstijden van deze winkel zijn nu nog wat beperkt, ze werken namelijk volledig met vrijwilligers. Actuele openingstijden zijn:

Donderdag van 11:00 – 16:00
Vrijdag van 11:00 – 17:00
Zaterdag van 11:00 – 17:00

w350_512271_nl.jpg

Stichting Vinylplaatjes

Stichting Vinylplaatjes is een non-profit platenzaak. De opbrengst van deze stichting gaat, na aftrek van de kosten, volledig naar een goed doel. Die kosten proberen ze zo laag mogelijk te houden; mede daarom werken ze uitsluitend met vrijwilligers. Als goed doel hebben ze gekozen voor de Vrienden van Bernhoven. Dit is een regionaal ziekenhuis waar alle medewerkers zich voortdurend voor inzetten om samen de allerbeste gezondheidszorg te creëren.

De waardering van vinylplaatjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 24 reviews.