Maak kennis met ons team

Vinylplaatjes---Theo
Theo Venrooij is bijna pensionado en woont in Heesch. Hij vind het geweldig als vrijwilliger een bijdrage te mogen leveren aan het goede doel waar Stichting Vinylplaatjes voor staat. Al jaren verzamelt hij obscuur vinyl en bezoekt ook veel concerten.
Vinylplaatjes---DJ
Vinyl DJ MEL is een ervaren en getalenteerde vinyl DJ uit Brabant, die zich al jaren specialiseert in het draaien van singles en LP’s uit de jaren 60, 70 en 80. Dat Mel zich nu als ambassadeur belangeloos inzet voor Stichting Vinylplaatjes was dan ook een makkelijke keuze en logisch gevolg!
Vinylplaatjes---Sharyn
Sharyn Bellemakers is de benjamin van de groep. Studerend in Engeland neemt zij voornamelijk de social media voor haar rekening. Vrijwel geen enkel muziekgenre is te gek voor haar, van klassiek tot rock’n roll tot folk tot pop, alles is welkom.
Vinylplaatjes---Jan
Gertjan Arts, geboren in de sixties. Muziekliefhebber en verzamelaar. Was en is actief in Heeswijk-Dinther, nu ook als vrijwilliger bij muziekwalhalla Stichting Vinylplaatjes. Lid van band Buurman (ter ziele). Af en toe DJ GJ. Werkt graag voor een goed doel, zeker als er muziek in zit!
Vinylplaatjes---Patrick
Patrick van der Heijden is de oprichter van Stichting Vinylplaatjes en woont in Vorstenbosch. In het dagelijks leven is hij mede-eigenaar van ATG. Muziek voor de ontspanning, zet zich graag in als vrijwilliger voor het goede doel, het komt beide samen bij Stichting Vinylplaatjes!
Stichting Vinylplaatjes.nl - Vrienden van Bernhoven
De waardering van vinylplaatjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 24 reviews.