Stichting Vinylplaatjes ondersteunt de Vrienden van Bernhoven

Geweldig nieuws! Floor van den Bogaart heeft namens Stichting Vrienden van Bernhoven zojuist een cheque van €4000,- in ontvangst genomen van Patrick van der Heijden van Stichting Vinylplaatjes ter ondersteuning van ons project muziek op de Intensive Care (IC).

We zijn ontzettend dankbaar voor deze fantastische bijdrage, die een positieve impact zal hebben op het welzijn en herstel van patiënten die op de IC verblijven. Met de ontvangen cheque kunnen wij wederom een jaar lang Stichting MuzIC uitnodigen op onze IC afdeling. Zo kunnen we de kracht van muziek naar de IC brengen en bijdragen aan het welzijn van deze patiënten.

Maar dat is nog niet alles. Stichting Vinylplaatjes heeft niet alleen een cheque geschonken aan de Vrienden van Bernhoven, maar gaat ook structureel bijdragen aan één van onze projecten! Stichting Vinylplaatjes geeft namelijk graag iets terug aan haar omgeving. Hun jaarlijkse opbrengst gaat, na aftrek van de kosten, volledig naar de Vrienden van Bernhoven. We zijn ontzettend dankbaar voor hun vrijgevigheid en betrokkenheid!

We houden jullie op de hoogte van de voortgang en de prachtige resultaten die we dankzij deze donatie kunnen bereiken. Nogmaals bedankt aan Stichting Vinylplaatjes en alle betrokkenen voor jullie vrijgevigheid en compassie. Samen kunnen we muziek laten klinken op de IC!

Vinylplaatjes bernhoven
De waardering van vinylplaatjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 24 reviews.