Radiopresentator Jolwin Dobbelsteen gaat op 45 toeren

Voor zijn 45ste verjaardag draait Jolwin Dobbelsteen, presentator bij radiozender MFM Brabant, vandaag zijn show Jolwin.nl vanuit de platenzaak in Heeswijk-Dinther. De radiomaker draait speciaal voor de gelegenheid platen om geld op te halen voor het goede doel.

Dobbelsteen werd door Stichting Vinylplaatjes benaderd om eens live radio te maken vanuit hun winkel. De stichting verkoopt nieuwe en tweedehands vinylplaten waarvan de opbrengst naar Stichting Vrienden van Bernhoven gaat.

Aangezien de radiomaker vorig jaar zelf in het Udense ziekenhuis lag vanwege een hartinfarct, kon hij zich goed vinden in het doel van de stichting. Zijn verjaardag leek een goede aanleiding, want singles speel je op een platenspeler af op 33 of 45 toeren.

Jolwin.nl is vandaag tussen 09.00 uur en 12.00 uur live te horen vanuit de winkel op Plein 1969. Luisteraars kunnen langskomen om een plaat te kopen of juist aan te bieden aan de winkel. Deze wordt dan in de radioshow afgespeeld door de dj. De stichting zorgt voor koffie en gebak.

Radio bij Vinylplaatjes
De waardering van vinylplaatjes.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 24 reviews.