Ivm vakantie worden de bestellingen via onze webshop in de periode 26 april t/m 5 mei pas op 6 mei verzonden

Twenty 4 Seven – Slave To The Music (LP)


EAN-code: 8719262020115
Drager: Lp op gekleurd vinyl limited edition
Releasedatum: sept 2022

Op voorraad


A1 Slave To The Music 4:03
A2 Is It Love 3:55
A3 Take Me Away 3:36
A4 Keep On Goin' 3:59
A5 Music Is My Life 4:08
A6 Leave Them Alone 4:01
B1 What Time Is It 4:13
B2 Take Your Chance 3:55
B3 Let's Stay 4:03
B4 Slave To The Music (Ferry + Garnefski Club Mix) 5:02
B5 Is It Love (Dancability Club Mix) 5:09