Ivm vakantie worden de bestellingen via onze webshop in de periode 26 april t/m 5 mei pas op 6 mei verzonden

Tina Turner – Queen Of Rock ‘n’ Roll (LP)


EAN-code: 5054197767012
Drager: Lp op gekleur vinyl
Reelasedatum: nov 2023

Op voorraad


1. What's Love Got To Do With It
2. Let's Stay Together
3. Private Dancer
4. We Don't Need Another Hero (Thunderdome)
5. Nutbush City Limits (the 90s Version)
6. River Deep, Mountain High (Live In Europe)Side 2
7. Steamy Windows
8. I Don't Wanna Lose You
9. I Don't Wanna Fight
10. When the Heartache is Over
11. Proud Mary
12. The Best