Ivm vakantie worden de bestellingen via onze webshop in de periode 26 april t/m 5 mei pas op 6 mei verzonden

Shocking Blue – At Home (LP)


EAN-code: 8719262020375
Drager: Lp limited edition op gekleurd vinyl
Releasedatum: nov 2021

Op voorraad


Side A:

A1. Boll Weevil
A2. I’ll Write Your Name Through The Fire
A3. Acka Raga
A4. Love Machine
A5. I’m A Woman
A6. Venus
Side B:
B1. California Here I Come
B2. Poor Boy
B3. Long And Lonesome Road
B4. Love Buzz
B5. The Butterfly And I