Ivm vakantie worden de bestellingen via onze webshop in de periode 26 april t/m 5 mei pas op 6 mei verzonden

Megadeth – Sick, The Dying… And The Dead! (2LP+ 7 inch)


EAN-code: 0602445125098
Drager: 2Lp( Lenticular Cover/Numbered limited edition) + 7 inch single
Releasedatum: sep 2022

Op voorraad


A1 The Sick, The Dying... And The Dead!
A2 Life In Hell
A3 Night Stalkers
B1 Dogs Of Chernobyl
B2 Sacrifice
B3 Junkie
C1 Psychopathy
C2 Killing Time
C3 Soldier On!
D1 Célebutante
D2 Mission To Mars
D3 We'll Be Back
E We'll Be Back
F The Conjuring (Live)