Ivm vakantie worden de bestellingen via onze webshop in de periode 26 april t/m 5 mei pas op 6 mei verzonden

Mariah Carey – Merry Christmas (LP)


EAN-code: 0888751271616
Drager: Lp op gekleurd vinyl 20th Anniversary Edition
Releasedatum: okt 2015

Op voorraad


1. Silent Night
2. All I Want For Christmas is You
3. O Holy Night
4. Christmas (Baby Please Come Home)
5. Miss You Most (At Christmas Time)
6. Joy To the World
7. Jesus Born On This Day
8. Santa Claus is Comin' To Town
9. Hark! the Herald Angels Sing / Gloria (In Excelsis Deo)
10. Jesus Oh What a Wonderful Child
11. God Rest Ye Merry Gentlemen