Ivm vakantie worden de bestellingen via onze webshop in de periode 26 april t/m 5 mei pas op 6 mei verzonden

Iron Maiden – Maiden England ’88 (2x Picture Disc)


EAN-code: 5099997361114
Drager: 2x picture disc
Releasedatum: maart 2013

Op voorraad


A1 Moonchild 6:23
A2 The Evil That Men Do 4:18
A3 The Prisoner 6:00
A4 Still Life 4:32
A5 Die With Your Boots On 5:19
B6 Infinite Dreams 5:53
B7 Killers 4:57
B8 Can I Play With Madness 3:25
B9 Heaven Can Wait 7:43
B10 Wasted Years 5:06
C1 The Clairvoyant 4:30
C2 Seventh Son Of A Seventh Son 10:08
C3 The Number Of The Beast 4:47
C4 Hallowed Be Thy Name 7:21
D5 Iron Maiden 5:11
D6 Run To The Hills 4:01
D7 Running Free 5:33
D8 Sanctuary 5:24