Ivm vakantie worden de bestellingen via onze webshop in de periode 26 april t/m 5 mei pas op 6 mei verzonden

Bob Marley – Songs of freedom, The Island Years (6LP boxset)


EAN-code: 0600753931325
Drager: 6Lp boxset
Releasedatum: maart 2021

Op voorraad


LP 1
1:High tide or low tide
2:Slave driver
3:No more trouble
4:Concrete jungle
5:Get up, stand up
6:Rastaman chant
7:Burnin' and lootin'
8:Iron lion zion
9:Lively up yourself
LP 2
1:Natty dread
2:I shot the sheriff
3:No woman no cry
4:Who the cap fit
5:Jah live
6:Crazy baldhead
LP 3
1:Johnny was
2:Rat race
4:Waiting in vain
6:Natural mystic
7:Three little birds
8:Running away
LP 4
1:Keep on moving
2:Easy skanking
3:Is this love
4:Smile jamaica
5:Time will tell
6:Africa unite
8:One drop
9:One dub
LP 5
2:So much trouble in the world
3:Ride natty ride
4:Babylon system
5:Coming in from the cold
6:Real situation
7:Bad card
LP 6
1:Could you be loved
2:Forever loving jah
3:Rastaman live up
4:Give thanks & praises
5:One love/people get ready
6:Why should i
7:Redemption song